Midsommar.. äntligen sommar

Då var verkligen äntligen sommaren här och vi har premiärbadat hela familjen...;) Alva och Malte var nog uttryckligen lyckligast!!

Midsommar firade vi hemma i hos oss med 2 grannfamiljer under eftermiddag/kväll och med picknick vid midsommarfirande på dagen. En härlig dag och så fint väder har det väll inte varit på länge på midsommar. Tänk att det skulle bli Alvas första midsommar då! Mitt på kvällen så stod Alva med gåvagnen och började gå några steg alldeles av sig själv och vi blev mest paffa allihopa.
Kort kommer senare men vi har i nuläget promblem med vår dator som har kraschat uppe så får se om det löser sig.
I lördags bestämde vi oss för att åka på en spontantripp till farmor och farfar i stugan och det gjorde vi rätt i för det var h ärligt väder och ett premiärbad blev det som sagt på midsommardagen. Det blev till och med ännu ett igår för vissa av oss(alla utom Tobbe).

Nu har Tobbe semester och är föräldraledig fram till i mitten på augusti och vad härligt det skall bli!! Vi skall bara ha det skönt och njuta!!

I em kommer Mia, Andreas, Lisa, Fredrik och Theo hit.

Nu skall jag ut och promenixa en långis med Malte innan det blir alldeles för varmt för honom så kram och hej på er!



Studentfirande i Kalmar

Efter att ha varit själv med farmor och farfar på lördagen och halva söndagen så var Alva lycklig som en sol. Hon hade haft det så bra och jag tror också att både farmor och farmor njöt en smula över att få vara ensamma med sin prinsessa.. Vi åkte ner till Kalmar på söndagen och passade på att hälsa på Sara, Markus och Olle på måndagen samt morbror Ola med familj och mormor så klart. Vi bodde under veckan hos morfar och Anna. Moster Annie fick en del tid att mysa med sin systerdotter...

Vad underbart det var att se min lillebror ta studenten i onsdags!!! Lycklig och glad var han såklart och det var även vi. Kommer ihåg min egen student som igår med samtidigt inser man ju att åldern har tagit fart och att man faktiskt är betydligt äldre nu;)

Alva är ute och går med gåvagnen och farmor.


Alva med morfar innan Kim springer ut.


Kim får blommor från Alva och mig.

Love 2010

Tobbe och jag bestämde oss för att åka in till stan och strosa lite igår em eftersom det skall vara sådant pompa och ståt för bröllopet. Men ack vad vi bedrog oss... det var inget speciellt tyckte vi men lite strosat blev det och lite kändisar stötte vi på under strapatsen. När vi gick förbi Grand hotell så lyckades vi tajma in Kiss när de var på väg ut. Lite kul, tyckte vi;)

Lite glass i kungsträdgården blev det... Alva fick smaka lite också och mumma vad gott hon tyckte det var. Tur att vi kunde distrahera henne med lite mellanmål så att hon inte fick mer än några skedar..

Igår planterade vi ett äppelträd på tomten och vad fint det har blivit med allt vi gjort de senaste veckorna på baksidan. Häcken är borta och ett staket är uppsatt... även grind ut på baksidan är ihop snickrad av Tobbe. Stolta vi är över vår egen händiga man.. ;)

Idag har jag köpt 2 blåbärsbuskar som har planterats och nu håller vi tummarna att de ger mycket blåbär;)

Måste även lägga in en bild på vår lilla baderska som bara älskar detta vatten;) Numera badar hon mycket bra i handfatet i tvättstugan.. där sitter hon perfekt;)






Kolmården

I söndags firade vi min första mors dag med att åka till Kolmården med 2 av familjerna på gatan. Vi hade en otroligt härlig dag med perfekt väder.



Ni ser väll björnarna i träden?






RSS 2.0