Boll älskare??


Sommar

Jaha, då var det som vanligt allt för länge sen jag skrev men dagarna går så fort och det är så mycket man skall hinna med att jag hinner inte sätta mig. Men nu är Alva och jag på övervåningen en liten stund och medans Alva passar på att leka i sitt rum så laddar jag upp kort för att sätta in i bloggen.

Vad har vi annars gjort?
Jo, Tobbe var och jobbade hela förra veckan och vi var hemma själva. Det gick skapligt bra men som sagt är det inte Alva som skall ha mat så är det Malte som skall ut. hi hi... fullt upp alltså.
Vi var på öppna förskolan på måndagen med ett par mammor och döttrar i mammagruppen.
Vi var och fikade med mammagruppen och lika trevligt som vanligt..
Vi hade under hela veckan sommarväder och Alva och jag satt ute på altanen och åt både lunch och middag varje dag;)
På lördagen hade vi Emma och Ted med barn här och grillade.. Väldigt gott och trevligt. Vi satt ute till kl 10 och förutom myggen så var det helt underbart!! Vi älskar sommaren(både jag och Alva)

Sen har vi det stora som hände i helgen och det var att Alva inte fick någon mat på nätterna = slutammat!!! Pappa sov med Alva under fredag och lördag natt medans jag sov i soffan för att det inte har gått för mig att vara i närheten utan att ge henne mat.
Det gick mycket bättre än vad vi hade förväntat oss och de två sista nätterna när även jag sovit i sovrummet så har hon bara vaknat 1 gång under natten och sedan somnat om. Vilket är en väldigt bra natt för oss!!!
Vågar inte ropa Jippi än men tack för att det ändå har gått bra att sluta amma för gott;)






Alva på semester



Alva i flygplanet... pappersmuggarna var den roligaste leksaken under resan;)



Sommaralva i sin nya solhatt



Första gången vi gick mot poolen så skrattade och snackade Alva så högt redan några meter innan vi var framme så att alla andra gästerna på hotellet gick ut på balkongerna och terasserna.. Så fortsatte det under hela veckan. Hon var helt underbar när hon skulle i vattnet.. viftade med armar och ben och skrattade ljudligt som bara Alva kan göra;)



Efter badet i skuggan med sin nya badrock som mormor sydde innan vi åkte ner.



Behöver jag skriva något på denna bilden??  ;)



Ute och går i sin sommar outfitt.. nysydd t-shirt och snygga röda shorts.



Hon har så underbara miner!!



Sist men inte minst... mammas underbara prinsessa!!!

Nervöst för ett tag..

Hej Hej allihopa!

Veckan på Gran Canaria har varit toppen och det har varit semester med sol, bad och lite lugn och ro.. Dock så är det inte så mycket vila när man har de små barnen men i det stora hela så har det inte funnits några måsten.
Men dagarna går fort då det är frukost, insmörjning, promenad, sovning, lunch, lite lek och bad, sovning, mellanmål, lek och gröt och sedan medföljning för våran middag och sedan välling och nattning. Och mitt emellan detta så skall vi hinna äta också;) Det är något hela tiden och helt plötsligt är kl halv fyra på eftermiddagen;)
Alva har haft det skönt och älskar att bada i poolen. Första dagen vi badade så var det allmän beskådning från balkongerna och terasserna då Alva skrattade och plaskade ljudligt;) Så har det sedan varit varje gång vi är på väg i. Hon har varit hotellets lilla maskot och alla stannar och pratar med henne. Hon är ett riktigt litet charmtroll!!
Nätterna har dock inte varit allt för kul då jag har varit vaken i stort sett mellan kl 4-6 varje morgon. En klarvaken Alva som sitter brevid och vill absolut inte sova..

Imorse ringde Tobbe och satte skräck i mig med att planen inte kund lyfta eller landa på Gran Canaria och dagen idag har varit lite nervös eftersom vi inget vetat om hemresan imorgon. Men innan middag idag vid 5 tiden så fick vi veta från Apollos hemsida att allt skall gå som vanligt imorgon. Skönt!! Längtar hem till resten av familjen och vill spendera lite tid med Tobbe innan han åker till Uddevalla nästa vecka och jobbar.

Så imorgon hoppas vi på en bra flygresa hem och sedan skall jag försöka sätta in några bilder så fort jag kan.

Kram Kram

Dop i vårens tecken

Som ni alla säkert vet så har vi haft dop i helgen och det var en väldigt lyckad tillställning med hela familjen samlad.

Tänkte bjuda på något kort och även meddela för er som missade det att Prinsessan fått 2 tänder;)

Hi hi, inte mamma och pappas förtjänst dock att de upptäcktes utan det var moster(min svägerska) Helle som var i Alvas mun och letade;)

Tack alla inblandade för att ni var med och förgyllde Alvas stora dag!!

Kram











RSS 2.0