Mycket på fronten..

/>Mycket händer här hemma på fronten och förra helgen köpte vår lilla familj ett hus i Kalmar... Så i början på nästa år blir det flytt;) Just nu är det mycket som därför händer här hemma och idag har mäklaren varit här och vi har gjort en försäljningsplan samt planerat för fotografering om 1 vecka och visningar 2:advent. Vi håller tummarna hårt och hoppas att vi går jämt ut i alla fall med tanke på marknaden.
Vårt nya hus har gott om plats för vår lilla familj som till våren utökas med en lillasyster till Alva..  och all familj och vänner som kommer och hälsar på. Vi vet att det blir lite längre för vissa men hur vi än hade gjort så hade någon blivit drabbad. Vi får göra så bra som som möjligt av situationen och för vår lilla familjs skull så kommer det att bli skönt att kunna få lite mer hjälp och avlastning i vardagen. Japp, ni läste rätt!! I onsdags fick vi reda på att lilla knytet i magen är ännu en liten tjej.. Det kommer bli så kul för Alva att få en liten syster som det inte blir så långt emellan.

Annars går Alva på dagis och jag tror faktiskt att hon trivs kanon. Hon blir lite ledsen när vi går på morgonen men i samma stund så är allt bra igen. Idag vinkade hon hej då genom fönstret utan att bli ledsen och när vi hämtar henne är hon oftast på ett strålande humör.
Innan dagis idag satt hon och jag och läste en bok och jag gjorde tuppens läte så hon härmade mig sedan och det lät såååå underbart!! Kuukukuleka.. försökte hon om och om igen;)
När jag kom och hämtade på dagis idag så visade ena fröken mig kort på henne när hon stod och tvättade händerna själv i det lilla handfatet(hon kan stå där hur länge som helst) och hur hon sedan stod och tvättade rent den nakna dockan efter att hon var klar med sina egna händer;) Gud så go hon är!!

Har ingen ny bild men här kommer en från tidigt i höst och det känns som allt regn och rusk snart kan få övergå till lite snö och härligt vinterväder;)


Kommentarer
Postat av: farmor

Vilka fina och efterlängtade bilder

2010-11-16 @ 06:46:37
Postat av: Anna

Söta lilla goa unge och snart kommer det en till som man får åka till Skansen med härligt.



Kramar

Anna från ett mycket snöigt Öland

2010-11-25 @ 13:16:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0