Storkok i köket

I morse så vaknade Alva vid halv sex. Ungefär som alla andra dagar nu för tiden... Det är sjukt jobbigt innan man kommit upp ur sängen men sen går det ganska bra;) Man hinner med en massa.. I morse så dammsög vi vid kl 7 och sedan satte jag igång lite storkok med mat till Alva. Det kokades potatis och plasternackspuré, morotspuré, puré på kyckling, purjolök och morot(blev riktigt god), ris som kokades och mixades. Riset skall i morgon serveras till kycklingen med currysås. Sen blev det även en fruktkompott på äpple och päron som kokades med kanel och lite vaniljsocker. Den åt Alva med stor aptit som mellanmål i eftermiddags. Den luktar så gott;) Sen mixades det även lite kiwi som jag frös in.

I går så var vi en stund på öppna förskolan på eftermiddagen med 2 mammor och deras tjejer från föräldragruppen. Det var sångstund och Alva gillade sin marackas;)



Har även sytt färdigt en singoalla klänning i samma tyg som pyjamasen och den blev riktigt bra!



Nu är det även bokat och bestämt att jag, Alva och mormor skall åka till Gran Canaria 1 vecka i maj. Vi har skjutit upp vår familjetrip till Thailand och bestämde oss för att inte åka i vår. Det blir nog någon annan trip eller 2 vi får se vart och när.... Så då får tjejerna åka iväg själva en sväng och papsen vara hemma och jobba och ta hand om Malte;)

Tack för alla inlägg!! Det är så kul att läsa och se att det är någon som läser bloggen så man inte bara skriver för sig själv. Det blir som en liten dagbok för Alva när hon blir lite större;)

Kommentarer
Postat av: Platsmormor

Vad skönt det låter med en vecka på Gran Canaria, själv sitter jag och kraxar som en kråka har fått en riktigt förkylning. Pappa sitter redan och kolla på resor till sommaren vi funderar på Rhodos 2 veckor i augusti det ska tydligen gå flyg från Växjö det är ju lite bättre än Göteborg. Nu vill jag att det ska bli helg och att vi syns i Stockholm. Förresten vilken underbart söt klänning du sytt till Alva.

Kram Anna

2010-03-10 @ 08:44:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0