Helsingborg

Vi kom till Helsingborg men inte med Tobbe i söndags utan med flyg i tisdags. Tack vare att farmor och farfar ställde upp och hämtade Malte i Örebro i söndags så var vi hundfria. Skönt med tanke på att vi inte visste hur länge Alva skulle vara sjuk. Det rätade dock upp sig skapligt snabbt och nu kunde vi åka till Tobbe istället så att han slapp och hämta oss innan vi far till Karlstad i helgen.

Alva ligger och leker med en pappersmugg i sängen och jag har lite datatid för att vakna till lite grann. Vi har det bra och förkylningarna börjar ge med sig. Alva har börjat hosta en del nattetid och när hon sover och snoret rinner fortfarande lite grann.

Igår var Alva och jag på Gkås medans Tobbe jobbade. Hade aldrig kunnat drömma om att det skulle gå så bra och att Alva skulle vara så snäll. Hon satt i stort sett och skrattade varje vaken minut. Hon tyckte det var jättekul när hon mötte alla människor i vagnen och hon hade så roliga läten för sig. Dock lite ångest när vi hade betalt.. men när man tänker på hur mycket man kommer ut med i vagnen så är det kanske inte så lustigt. Vi skall åka tillbaka alla 3 idag på väg till Göteborg för att byta några kläder. Kanske blir något mer köpt.. vet man aldrig??? Ikväll skall vi äta hos Agneta i Götet och sedan åker vi vidare på fredag morgon till Karlstad.

Nu är det frukost för oss två!!

Kram Kram

Kommentarer
Postat av: Platsmormor

Vad skönt att förkylningen inte blev så allvarlig.

Hoppas ni får en skön helg hos farfar och farmor hälsa från oss här nere i Småland. Är lite avundsjuk på Annie att hon ska till er. Men jag kanske kommer upp någon gång under våren man vet aldrig, men då ska jag vara full frisk inte smitta Prinsessan en gång till.



Stora kramar

Anna

2010-03-25 @ 13:10:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0