Sälen

Jaha, då har Alva varit på sin första skidtrip dock utan skidåkning och inte ens pulkaåkning trots nyinköpt pulka. Det var alldeles för kallt så Alva fick sitta inbakt i sin vagn med underställ, fleece filt och åkpåse..

Vi hade hittat en kanon stuga i Tandådalen och jag skulle kunnat vara inne i stugan hela vistelsen.. stuga kanske man inte kan kalla det eftersom det var 200 kvm hus;)

Vi hade i alla fall väldigt trevligt med 2 grannfamiljer, totalt var vi 6 vuxna och 5 barn med Alva. Skidåkning, god mat och gott vin!!


Alva i underställs mundering färdig för backen!!


Pappa, Emma och Ted i skidbacken.


Korvgrillning


Alva sitter och leker. Första gången hon sitter helt själv en längre stund utan stöd;)


Igår var Alva och jag först på Sats med Karin och Alice och tränade på ett pass med barnen. Vi hade först kondition och sedan styrka med barnen som hantlar.. Lite jobbigt att man har ett barn som då väger över 9 kg redan;)

Vi var efter det nere på BVC på 6 månaders kontroll och Alva skötte sig utmärkt. Allt var bara bra! Hon är nu 67 cm lång och väger 9110 gram. Vi passade även då på alla 3 att ta influensa sprutan.. vi är lite sena men bättre sent än aldrig. Tobbe och jag har haft jätteont i armen och har fortfarande, hoppas att det går över snart;)

Snart bär det av till sångstunden för oss och ev sopplunch efteråt.

Bye Bye so long....

Kommentarer
Postat av: mormor

Har saknat nytt på bloggen så jag blev glad för lite ny information.Även om vi pratar ofta i telefon så är det så roligt att se nytagna foto.Alva växer så fort och man hinner inte med.Snart träffas vi och det ska bli så härligt att ha er här.

Kram på er alla

2010-02-03 @ 13:05:27
Postat av: farmor

Bra jobbat; först och främst Alva, som nu sitter så duktigt. Hoppas att Alva inte blir sjuk efter sprutan. jag måste säga att Alvas mamma och pappa också var duktiga som äntligen "vågade" ta sprutan

kram

2010-02-04 @ 05:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0