Bvc

Då har det varit dags för vågen och måttbandet idag igen och Alva väger nu 6425 g och är 59 cm lång. Fortfarande spikrakt upp i kurvan vilket absolut inte är någon fara enligt vår sköterska Eva. Pappa är lite orolig, han jämförde henne med en boll som hade 2 armar idag;) och ja, det är inte långt ifrån. Men hon är förbaskat söt...

Vi var även hos läkaren och allt ser ut som det ska förutom att hon mest tittar åt höger, vilket nog beror på att hon bara får mat åt det hållet och att det har blivit så mest naturligt men för säkerhets skull skall vi ev till en sjukgymnast som får kolla på hennes muskler.

Annars har det bara varit en lugn dag med en massa hantverkare i huset. Nu börjar det se ut som två rum och väggar och golv är på plats så nu är det snart bara slutfinishen kvar... Gud vad skönt det skall bli!!! De har varit här alldeles för länge nu. Det skall även bli så skönt att få duscha ståendes och tvätta.

Imorgon skall Alva och jag till Ikea en sväng för att komplettera med ett par ben till skåpen i tvättstugan.

Hoppas ni alla får en härlig tisdagkväll!!

Kommentarer
Postat av: Johanna numera Nilsson

Hej hej!! Kul med blogg, jag läser och tittar nyfiket på bilderna, hon har ju blivit så stor!!Och är fortfarade jättesöt ser jag, vilken tur!!



Ser att ni var på bvc, tänkte bara säga att Thea alltid tittade till vänser istället, sov på vänster sida osv...det ordnade till sig efter ett tag,inte oroa er!! Vi fick bara vara noga med att hon inte blev sned i skallen dvs plattare på vänstersidans bakhuvud! Nu kan Thea titta åt alla håll utom bakåt, vilket i och för sig är mycket bra!!!



Ha det så bra!

kram Johanna

2009-09-27 @ 19:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0