Sjukstuga

Nu ligger lillfisen och sover och har sovit en bra stund. Antagligen behövligt eftersom hon var vaken i stort sätt hela kvällen igår och stora delar av natten. Sömnen har varit en ständig jobbig tid sen vi åkte iväg på semester och nu ör det värre än någonsin. Nu är det rutiner, rutiner och åter igen rutiner som skall sätta sig.. och lagom tills vi har börjat så blir lillstrumpan sjuk. Hon har ingen feber men jättesnorig och täppt och troligen ont i öronen trodde de på vårdguiden som vi ringde inatt och vårdcentralen i morse. Hon sov ungefär en kvart i taget igår kväll och sedan vaknade och var så ledsen. Hon somnade sen vid 23-tiden och vaknade igen vid 00 för att gråta igen och sedan somna i mamsens famn. Sen vaknade hon med ett hysteriskt gråt kl halv två igen.  Vid halv sex så gick snälla papsen upp men henne så jag fick sova vidare ända till halv nio. Det behövdes eftersom jag också är lite småkrasslig. Tobbe fick komma hem ifrån jobbet igår eftersom jag kräktes på morgonen och hade varit dålig hela kvällen innan samt på natten.

Nu håller vi tummarna för att den här kvällen skall löpa bättre och att hon får sova lite mer så hon blir frisk. Förmodligen är det öronen hon har ont i när hon är så ledsen på kvällen och natten. Det är tydligen som värst då och vi får ta och höja huvudändan på Alvas säng med ett par pocketböcker samt ngn extra kudde så kanske det inte blir lika jobbigt för henne.

Hoppas att ni alla får en bra nyårsafton och ett Gott Nytt År på er!!!
Kram från sjukstugan...

Här får ni ett äldre kort för att påminna er om hur sööööt hon är prinsessan..

Kommentarer
Postat av: farmor

Stackars ni ( och särskilt Alva). Om det inte gär över, måste kanske någon titta i hennes öron (det är ju inte bra om det går hål på trumhinnan. Det låter som om det blir en ganska lugn nyårsafton i UV. Ni får höra av Er om vi kan göra någon insats.

Kram

2009-12-31 @ 07:34:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0